21 Kasım 2011 Pazartesi

collesium messenger çanta



messenger çantalar bu çantanın kapağıyla birlikte doğdu aslında.öylesine bir deneme yapmak istemiştim,önce collesiumu siyah  kumaşla  çerçeveledim,sonra onu kapak yapmaya karar verdim..sonuç pek hoşuma gitti ve sonrasını hatırlamıyorum:)




gövde kısmını da sevgili lulumun hediyesi olan  deri görünümlü kumaşla çalıştım.resimde parlamış olsa da aslında iyi bir kombinasyon oldu.sağol lulucum.



neyse üşenmezsem onu da bir ara emeksensine eklerim (derken bir de baktım ki eklemişim:).daha yüklenecek öyle çok çanta resmi ve bilgisi var ki ,aklıma geldiginde üşenip erteliyorum hep.malum pasajın içini boşalttım,oradaki ürünlerin bir çoğu emeksensinde yok.höffff!!!



haydi güzel haber gelsin şimdi...öğleden bu yana  kumaş manyağı tarafım ter ter tepinip duruyor içimde... bugün süpersonik güzel kumaşlar aldım yine:).bu kez ingiltereden ithaller..içlerinde vintage  temalı olan var,çok sevimli kuş illustrasyonlu olanı var,hele bir india modeli var,eridim bittim ona. fakat elime geçmeleri bir haftayı bulacak.nasıl dayanacağım bu bekleyişin ızdırabına bilemiyorum.dol karabakır dol!!!

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Leyyacim ne yapsan hayran kaliyorum ben zaten. COOokkk guzel olmus, ellerin dert görmezsin

Nuraycatasarimlar dedi ki...

Yine diğer tasarımların gibi mükemmel olmuş Leyyacım,kumaşlarına bayılıyorum,ellerine emeklerine sağlık canım...

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

sayılı gün çabuk geçer gülüm bir bakmışın posta kapında:)))
ellerine sağlık çok şık olmuş.

Ada Deniz dedi ki...

süper birşey bu....

Stil Direktoru dedi ki...

hespi çok çirkinnnn
çatlatma kadın adamı ne yapsan güzel oliii be valla bravooo