14 Kasım 2011 Pazartesi

liz taylor&humphrey bogart messenger çanta ve sınav sonrası halleri



bildik durumlar...böyle günlerin finalinde hep bir tükenmişlik, bir bitkinlik, bir bir bir neden bu koca öküz hala böğrümde oturuyor halleri...bugünki sınavdan bahsediyorum.haftasonu öyle kasmışım ki , sınav beklediğimden çok daha iyi geçmesine rağmen, ben hala bir rahatlama hissetmiyorum...ama iyi tanıyorum artık bu hissiyatı...üç vakte kalmaz ağır ağır çekilip gidecek.taa ki finallere kadar.geçen dönem 40- 50 beklerken  22 yi alıp oturmuştum yerime,bu kez 100 falan bekliyorum,bakalım ne olacak:))



bugünki çantamız yine pop art temalı.liz taylor ve humphrey bogart (çirkin cön:)



detaylar emeksensinde


şimdi gidip iki gündür hasret kaldığım yatacığıma kıvrılıp güzzelll bir uyku çekeyim...yarın ...hımmmm yarın var yaa, bitmiş çantalara ara verelim,size çok ama çok cici bir projemi göstereceğim.bööyle çanta kapağı (eküeküee yine çanta:) üzerinde iki eldiven.eldivenlerin üzeri de nakışlı filan...hatta bilek kısımlarına da iki ponpon eklemek istiyorum...tmm ben gittimm.

ne kötüyüm, nereye gidiyorum,iyi dilekleriyle beni sınava gönderen tüm arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.inanın o iyi niyetlerin tesirlerini açıkca hissediyorum.ben de size iyi dileklerimi gönderiyor, her ne sıkıntınız var ise ondan kurtulup bir an evvel rahata ermenizi diliyorum...(yaaa  gördünüz mü niyetini beyan edenler akşam akşam ne güzel dua aldılar,beyan etmeyenlere yok dua mua:)))
-tamamsa artık gidelim leyya
-gidelim içses...
-leyya biliyo musun sen aslında .....
-bik bik bik bik...

9 yorum:

Deli Anne dedi ki...

Liz Taylor şahane:) Çanta zaten öyle:)

Adsız dedi ki...

Çantanız yine harika. Umarım bende birgün sizin kadar iyi dikebilirim. Ellerinize sağlık.

Lonci dedi ki...

Very very nice, spectacular:))

Unknown dedi ki...

Çantaa süpeer :)))
Ellerinize sağlık..

Dolunay -Alanayarts dedi ki...

çanta süper sınavın iyi geçmesi ise daha da süper.ama en güzeli de senin içten güzel yorum ve duaların.sevgiler...

nurtenbegendi.blogspot.com dedi ki...

Ünivertenin 4 senesi boyunca okuduğumuz İnkılap Tarihi dersine giren, "yaş haddinden neden emekli edilemiyor bu adam" dediğim ama zıpkın gibi de görünen bir dedecik olan hocamız, bizi sürpriz sorularıyla hep ters köşeye yatırırdı:) 4 sene boyunca 24 adet Kapitülasyon anlattı. Toplamında 4 senede 4 sayfa not tutturmadı, 4 satır ders kitabı okutmadı. Ama sınavlarda sanırım hiç Kapitülasyon sorusu sormadı. Mesela bir sınavda Pasarofça Antlaşması kimlerle kimler arasında yapılmıştır (salak değilim ya bir fikir yürüttüm, yazdım), antlaşmaya kimler imza atmıştır (kalem oynatamadım elbette) diye sordu. "Biz bu konuyu görmedik" diye itiraz edince "Burası üniverste, hepiniz lisede gördünüz, ben size bunu anlatmak zorunda değilim" dedi. Artık lise kitaplarımı evden getirip onlara çalışarak sınava giriyordum:) Bir keresinde sınav o kadar iyi geçti ki, "100 alamazsam 99 alırım" diyordum. Sonuç 45 falan:) Aynı sınavda "Çok kötü geçti, 5 bile alamam" diyen salak arkadaşımız 90 falan aldı. O kadar emindi ki kızcağız, 5 sorudan sadece birini karalamış, o da doğru değilmiş, falanmış, feşmekanmış. Hep derlerdi o adam için, sınav kağıtlarını masaya fırlatırmış, masanın üstündekiler geçermiş, yere düşenler kalırmış diye. İnsanın inanası gelmiyor ama ben bunu yaşadım. Sen de de ki, "niye itiraz etmedin?" "İstersen itiraz et, artık sittin sene geçemezsin" de dediler. Ondan çektiğimizi meslek derslerinden çekmedik desem yalan olmaz:)) Neyse, sonuçta bitti. Dilerim sen de beklediğin 100'ü mutlaka alırsın. Şaşaalı bir mezuniyetin olur. Sevgiler gönderiyorum.

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

mükemmel. yeni çalışmanı merak ettim:)

Nilgün Komar dedi ki...

leyyam; şekerim çok ciciş olmuş.. çirkin mirkin ama adam karizma bence :))

nurten sende çok çekmişsin.. bizde de vardı ona benzer bir hoca.. valla anıp da kulaklarını çınlatmak bile istemiyorum.. iğğğğğ


leyyam; sınavdan iyi ve hayırlı bir sonuç alman duamdır....

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Çok güzel olmuş ya!Liz Taylora bayılırım zatenEline emeğine sağlık.Bol bereketli satışlar.
Sevgiler:)