3 Kasım 2010 Çarşamba

ortaya karışık bir post

gorjuss kızı yeniden..sevgili serap arkadaşına doğum günü hediyesi olsun için istedi.nice yıllara sevgili serabın arkadaşı:))

bu yüncü beni yidi bitirdi!!!geçende dayanamayıp yine girdim mağazaya.bu kez oldukça kalın yünler çarpıldı gözüme.yine kendimi kocca bi torbayla altıyoldan aşaya yuvarlanırken buldum... bi taa girersem altıyolun ortasındaki boğa tepelesin beni:)))şimdilik merakıma yenilip 7 numara tığla bişey!!! ördüm ama ne olacağı konusunda pek bi fikrim yok.
 bu da sevgili alt kat sakinimin gurumi arabası.hörbi koyduk adını:)
bu da guru-kolaj...artık çevremizi tanıyalım kapsamında gezintilere başladı bahçenin etrafında.zaman zaman yan bahçeden topluyoruz onu.eyvah!!! mart ayı için hazırlık mı yapıyor yoksa...eğer öyleyse yandım ki ne yandım!!!

10 yorum:

MKBL dedi ki...

Ne hoş hatunsun beee!!! hiç yerinde durmuyorsun:) yün öresim geldi yinee bana kalk bişeyler yap dedirten blog sensin valla.
Sevgilerrrr

Maite - vitoma dedi ki...

Precioso todo.
Bss.

ceydabural dedi ki...

ilk fotoğraftaki çanta galiba
çok güzel olmuş :)

Defne dedi ki...

Selam,

Altıyol'daki yüncünün ismini vermeniz mümkün mü? Kadıköy'e çok yakın oturuyorum ve o yüncüye bakmak istiyorum.... Yaptığınız her şey çok hoş, ellerinize sağlık.... İşlerinizde kolaylıklar dilerim...

Defne.

Sue Paula dedi ki...

Beautiful!!
Kisses
Sue

PAPATYA PRENSES dedi ki...

o arabayı istiyorum.. o kadar nokta.

Jodie @ The Haby Goddess dedi ki...

I love the adorable applique of the girl, the colours are vibrant & fun xx

Unknown dedi ki...

battaniye ,diz örtüsü çok güzel olmuş ,benim arka bahcemde besledigim kediye ne kadar benziyor Rabbim ne güzel yaratıyor ,almışsınız eve bizim ki kendi girip kaçıyor sanırım ön bahcedeki köpegin kokusunu alıyor ,

embir dedi ki...

yine eğlenceli bir yazı bol keyifli çalışmalar... öptüm

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

araba çok güzel olmuş ama ben şu yuvarlanan dünya tatlısını çok sevdim.