29 Kasım 2010 Pazartesi

leyya hiçdurmazoğlu:)


bi yandan yeni kumaşlara kayıyor gözüm ,sadece gözüm olsa iyi,görüldüğü gibi elim de...

ondan sonra öbür yandan matruşkaları bitirmeye çalışıyorum ,onlara kattıgım her bir minik ayrıntı beni nasıl mutlu ediyor..

bir başka taraftan siparişleri bitirmeye çabalıyorum.(Allahtan fazla değiler:))

beri yandan yüncüden binbir zahmet eve taşıdığım ipliklerimle tığ işi bişeyler örüyorum.bu sefer ipliklerin rengini tutturdum ama ..vintage,nostaljik,pastel,natural,empresyonist,dadaist,realist,sembolist (pardon kaptırmışım:))...o hooo hepsi bir arada..gösteririm bi ara..

sonra bi de bi okulum vardı benim ...bayram tatilinden sonraki hafta da genelde ders olmayınca iyice  hobi maymunu havasına girdim..yarın okula gidince,  hele bi de ölçme değerlendirme dersine girince,  pörsüyüp kalırım...

hıı bi de annelik şubem var ki,bu haftasonu pek mutlu, pek gururluydu..çocukların veli toplantısına gitti de:)

bunca işin arasında annelik ve ev hanımlığı nasıl yürüyor derseniz...efendim, biz hep bir aradayız çocuklarla..ya onlar benimle, ya ben onlarla..çoğu zaman oturma odamız ve benim atölye olarak kullandığım oda kuzu oynamış yonca çayırı gibidir..oğlanın legoları,arabaları ,ders materyalleri vs...benim sepet sepet dikiş malzemelerim,iplerim, tığlarım vs...kızın..eeee kızınnnnn.Allah için o hiç dağıtmadığı gibi bi de arada bizi azarlayıp, ardımızı toplar...tıpkı babası gibi..onlar bıkmadan toplar, biz dağıtırız...neden???nedenn???çünkü üretken olan biziz..onlar varsa hesap, yoksa kitap:)


 var yaa  birinden biri ya da burda yazılı olanlardan onları haberdar edecek ikinci, üçüncü ....................onbeşinci şahıslar bunları okursa.bittiğim andır:))(sen de ne yazıyosun bu kadar şahıs bolluğunda be kadın) (bu da içses!!zaten ne zaman benden yana oldun ki:)

neyse ben gidip aralık ayı boyunca sürecek indirimli ve hediyeli satış kampanyam için hazırlıklarımı tamamlayayım...nasıl derler bilirsiniz;
-xoxo... (yoksa tam tersi miydi?:)

13 yorum:

PAPATYA PRENSES dedi ki...

leyya benihiçaramazoğlu:))

Beetle dedi ki...

bunun sapi nasil olacak :) neden yok, yada ben mi anlayamadim :DD

neval dedi ki...

nekka beceriklisiniz başım dönüyor takip ederken

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

leyya canımsın senin şu tatlı dilli anlatımına bayılıyorum yanında hissettiriyorsun.

Leyyanın çok işi var çokkk bende kolay gelsin diyorum öptüm.

A-H dedi ki...

harika gorunuyor bu canta :)

edibe @ edbdesigns dedi ki...

bu canta cok guzel olmus arkadasim, ellerine saglik... ama teee okyanuslarin otesinde beni cildirtmak mi istiyorsun? :)))

edibe @ edbdesigns dedi ki...

bu canta cok guzel olmus arkadasim, ellerine saglik... ama teee okyanuslarin otesinde beni cildirtmak mi istiyorsun? :)))

Sihirlitorba dedi ki...

eheh süper Leyya nolcek :) Allah nazardan saklasın...

Necmiye dedi ki...

Haklısın valla ama hızına yetişemiyoruz canım..Yeni çanta kumaşın bir harika canım bayıldım ellerine sağlık arkadasım...

*kelebekana*-* dedi ki...

çok güzel olmuş...

yeşil inci dedi ki...

sizzz bir harikasınızz .maaşallah.enerjinize ve üretkenliğinize hayranım.yaptığınız herşey birbirincen orjinal ve kreatifler...

sesiber dedi ki...

Biz memnunuz, duran Leyya istemiyoruz. Evdekiler de memnun anlaşılan. Devam o zaman:)
Bu arada çanta nefis olmuş...

Pembe Rüyalar dedi ki...

bayıldım bayıldııım.harika olmuş çantalarrr.ellerinize sağlık