16 Aralık 2010 Perşembe

hastane günlüğü ve cadı (nııaah hah hah haaaaa:)

anneciiimmm ne acılar varmış dünyada demek istiyorum..malumunuz evvelki gün teşhis süreci için başlangıç yapacağımı yazmıştım...sabah uyandım hastaneye [ echomar ] gideceğim için ağrı kesici almadım.vayyyy sen misin almayan..nasıl bir acı anlatamam,ısrarla dayandım ama:)yani azından bekleme salonuna kadar.işte tam orda orada koptu benim kaytanlar artık.muayeneye 5 dakka kala damlalar süzülmeye başladı yanaklarımdan.sakla sakla nereye kadar.  zaten önce sulu sepken başlayan yaşlar iki dakkada sağanağa dönüştü:)etraftaki hastalar kendilerini bırakıp bana acımaya başladılar yazık..hosteslerin yardımıyla doktorun(op.dr.Ayhan Kara) odasına girdim ama zırlamaktan bişey anlatamıyorum kiii:))neyse güç bela uzandım yataga adam sağ bacağımı kaldırıp indiriyo ama ben diyemiyorum ki ağrıyan sol bacağım:))o kısmını da eşim halletti sağolsun...doktor sol bacağımı kaldırıp ayak parmaklarımla elini etmemi istedi.ne mümkün.. yok dedi...hiç güç kalmamış...acilen önce acile,ardından MRa gönderdi..koridorda  bekleyen hastaların arasından bir acıma seliyle acile doğru yollandım...onca acının üzerine bi de acilde yedigim  voltaren ve diazem iğnelerinin acısı da eklendi mi bi güzel..ohh krem dö la krem oldum mu iyicene:))kendimi yerlere atmak istiyorum o derece yani:))tmm kabul ben acıya pek de dayanıklı değilim ama bu öyle böyle bişey değil yani...
          neyse bacağımı da aldık yanımıza  MRa gittik.Allahım!!!o da ayrı bi gezegen...o diazemi almamış olsaydım beni kimseler sokamazdı herhalde o kabir gibi şeyin içine:)girerken bi baktım sağa sola ı ıh dedim buraya göz açık girilmez!!!sımsıkı yumdum gözlerimi ...içimdeki ses çok uğraştı gözlerimi açmam için ama ısrarla dinlemedim onu:)sanki bi açarsam kıyametleri koparırım gibi geldi:)ne kadar sürdü bilmiyorum..tek bildiğim ezberimde çok az dua varmış...ben de bildiklerimi defalarca okudum...sonra altımdaki şey hareket etmeye başladı...sanki çık çık bitmiyor:)en nihayetinde ağrı kesici ve diazemin etkisiyle eve döndüm...kafayı koyduğum gibi yatmışım...MR sonucunu bu akşam alıp yarın yeniden doktora gideceğiz...bu sefer karizmayı çizdirmemek için kesinlikle ağrı kesicimi alıp gidecdeğim tabii ki:)
hertürlü bilgiyi yazacağımı söylemiştim öyle de yapıyorum:
eşim bağkur emeklisi.. faydalanalım dedik..zaten şükürler olsun ki ailecek pek de ciddi anlamda hastaneye ihtiyacımız olmadı şimdiye kadar ,o nedenle prosedürünü de bilmiyorduk...eski usul vedikleri karneleri aldık gittik,işe yaramıyormuş onlar artık:)hastane linki yukarıda vardı.doktor ise eşimin zaman zaman takibettiği sağlık programlarından ismini duydugu op.dr.ayhan kara.mütevazi tavırları eşimin hoşuna gitmiş..göz yaşlarımın arasından görebildigim kadarıyla evet mütevazi bi havası vardı:)) ücret olarak: 2 iğne için 24 tl,muayene için 60 tl, MR içi 100 tl ödedik..bunlar sgk anlaşması çerçevesindeki fiyatlarmış..şimdilik aktaracaklarım bu kadar.don't cry for me argentina eşliğinde .....


nereyeeeee daha cadı vardı...konsepte de pek uygun düştü hani:))

26 yorum:

ÖZLEMCE dedi ki...

çok geçmiş olsun.allah yardımcınız olsun.

Unknown dedi ki...

Canımmmm Rabbim acil şifalar versin
bizim gibi şifa bekleyen tüm kullarınıa.Dermansız dertler verme
sin.Cadıya bayıldım her zamanki gi
bi süpersin ellerine,emeğine sağlık
öpüyorum.

Asahhara dedi ki...

:( Rabbim acil şifa versin. En kısa zamanda iyileşmeniz dileğimle.

Necmiye dedi ki...

canım cok cok gecmiş olsun. Bilirim o emara girmeyi cok kötü..acil sağlık haberlerini bekliyoruz canım..Bir an önce iyileşmen dileğiyle....

Meryemce dedi ki...

cadı süper olmuş ellerinize sağlık.bukadar ağrıya rağmen boş durmuyorsunuzya maşaallah.rabbim nazarlardan saklasın.acil şifalar diliyorum...

Nedret dedi ki...

Çok geçmiş olsun. Burada senin halini anlayacak çok kişi varız. Tıpa tıp aynisi benim de başıma geldi. Çok ağır bir durumun yoksa onunla yaşamayı öğreneceksin.
Ancak bütün bu muayeneleri bir güne sığdırmış olman da o mütevazi doktor sayesinde olmuş. MR'a gün verip süründürmemişler seni. SGK nın kıymetini ancak hastalık halinde anlıyor insan. Yoksa ücretler altından kalkılacak gibi değil.
Tekrar geçmiş olsun. Sevgiler.

yeşil inci dedi ki...

çokkk geçmiş olsunn ablacığımm..rabbim şifalar versin inşallah.aman siz iyi olun lütfen..dikkat edin kendinize iyi bakın .

Hamarat Hatun dedi ki...

geçmiş olsun. allah şifalar versin canım

NEFİSE dedi ki...

Kocaman kucaklıyorum seni...geçmiş olsun canım..Allah şifa versin.Heee.. her zaman ki gibi yaptıkların çok güzel...

dshandmade dedi ki...

çoook geçmiş olsun. okurken içim sızladı, ağrıları ben de hissetim sanki. iyi haberler gelir inşallah mr sonucunda. ve cadı şahane.sevgiler.

tosbagalar dedi ki...

çok çok geçmiş olsun Allah kimseyi Mr a sokmasın.

lolipu dedi ki...

çok çok geçmiş olsun, çok fena oldum yazdıklarını okuyunca. Hele şu MR fena birşey, düşünmesi bile içimi kötü yapıyor. Umarım bir daha gerek kalmaz.

bahar yorgun dedi ki...

oy canım canım geçmiş olsun (dur birazcık ta ben acıyayım:)) Rabbim tez zamanda şifa versin. İnsanın neresi ağrırsa canı ordadır derler büyüklerimiz.

Sihirlitorba dedi ki...

çoooooooooook geçmiş olsun cnm...cadıyı çok sevdim ;)

Unknown dedi ki...

mr maceranı okuyunca benim mr anım geldi gözümün önüne, bende tıpkı senin gibi gözlerimi hiç açmadım ve bittiğinde çıkana kadar sanki on km yol bitmek bilmedi gibi geldi.. okuduğum dualarda cabası..
sonuç mu nur topu gibi bi bel fıtığı başlangıcım varmış :)))

Geçmiş olsun, inşallah çok büyük birşey çıkmaz sonuçlardan..

GÖNÜL dedi ki...

aplikeler çok şeker :)))

Melike dedi ki...

tekrar tekrar geçmiş olsun canım, umarım en iyi şekilde çözümlenir bu sağlık sorunun.
Tün fizyolojik rahatsızlıkların altında psikolojik etkenler varmış aslında ve belfığınınki de aşırı sorumluluk yüklenen insanların sorunu olmasıymış, yani vücut "ben o kadar çok sorumluluk altında eziliyorum ki artık dayanamıyorum" dermiş ve kendini bu şekilde dile getirirmiş.
Amma uzun yazmışım yaa:)))
Bu arada cadı bence çok sevimli olmuş..

Unknown dedi ki...

CANIM,ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.AMAN KOLLA KENDİNİ İNŞALLAH KÖTÜ BİRŞEY DEĞİLDİR.BEL FITIĞIFİLAN MI ACABA AYAĞINA VURDU BEN DE DR NİNE.NASILGÜZEL ANLATMIŞSIN.YEMEK TARİFLERİN GİBİ OLMUŞ.ALLAHIM DERMANSIZ HASTALIKLAR VERMESİN.CADILARIN HER ZAMANKİ GİBİ HARİKA

gulseyhan dedi ki...

çok geçmiş olsun canım

Modavesaire dedi ki...

canm yaşamadan anlaşılmaz, allah kimseye hastalık, dert vermesinn.çok geçmiş olsun, sevgileer:))

gez gör arpacık dedi ki...

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşaallah. Bu arada gittiğim bir doktor "bizim için ağrı kesiciler çok tehlikelidir, hastalığı örter, ilerlediğini anlamaz insan" demişti. Sen de o duruma gelmişsin herhalde. Sağlık asla ihmale gelmiyor. Aman dikkat et ne olur. Bu arada bu cadı tatlı cadı olmuş. Ayrıca süpürgeye bittim. Ellerine sağlık.

tuba can dedi ki...

leyya canım nooldu ya geçmiş olsun ama benim dün içime doğdu onun için bi sesini duyam diye aradım seni ayrıca hiç öyle ağlak leyya görmemiştim onun için heralde düşünemiyorum :( çok üzüldüm canımcığım dualarım seninle

Gülcan dedi ki...

çok geçmiş olsun.valla anlatımınıza bayıldım.sevgiler.

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

canım yaa çok geçmiş olsun
bende çok çektim şükür daha iyiyim ağustos ayından beride ayak tarak kemiklerimdeki ağrı çok ağlattı beni yürümem bozuldu 150 metre gidip hadi geri dön ağrı başladı derken . film filan çekildi bir sorun çıkmadı ortapedik ayakkabı dedi dr. ama bir gün önce Nette araştırırken bulduğum bir karışımı uyguladım Allahıma binlece ağrım yok denecek kdar azaldı düzgün yürümeyi özlemiş olduğumu farkettim:))
neren acısa canın orda tekrar çok geçmiş olsun canım benim

mermaid dedi ki...

sizi severek takip ediyorum, acil şifalar diliyorum, cadıya bayıldım bu arada :)

MAYRI dedi ki...

Canım çok geçmiş olsun. Acil şifalar...
Cadıda tam cadı...
<:))